Tillbaka i Sverige

Ja nu var det runt 2 manader sen jag skrev har sist. Har inte riktigt vetat vart jag ska borja, eller vad man ska saga. Som ni flesta redan vet, ar jag hemma i Sverige igen. Orkar inte skriva sa mycket om det, men fick problem med mitt visa nar jag var pavag tillbaka till Australien efter Malaysia. Allt gick valdigt snabbt och ett dygn senare var jag tillbaka pa svensk mark, Mamma och Alma mote mig pa flygplatsen, och trots allt som hande sa var jag nagot sa otroligt glad over att traffa min kara familj igen. Alma, som har blivit 2 ar aldre, har gatt fran att vara en lite flicka till att vara en stor tjej. Min alskade mamma som betyder hur mycket som helst for mig. Ingenting ar battre an en riktigt mamma kram. Sa manga blandade kanslor, men att vara hemma med min familj igen ar verkligen harligt!
Ska dock inte ljuga och saga att allt ar toppen. Saknar Australien och mitt underbara jobb varje dag. Saknar att jobba for Ray och med hans underbara hastar. Saknar att vara helt fysiskt utmattad, men komma till stallet ha mina 4 underbara hastar vanta pa mig for att fa frukost och man glommer hur trott man ar. Forsoker att tanka pa det sa lite som mojligt, for blir ledsen varje gang. Saknar min underbara housemate, vara frukostar, langa samtal om livet och killar, och vara galna ideer. Men livet gar vidare, och det ar nu bara till att gora det bast av situvationen..
 
Sa tillbaka i Sverige. Hosten ar har, men har verkligen haft en helt otrolig sommar. Har varit hemma och njutit av att spendera tid med min finfina familj. Cyklat och badat nastan varje dag, varit pa Liseberg, suttit ute till sena kvallen och spelat kort och pratat, varit pa Sigges (haha!), varit en vecka i Grekland (heeeelt underbart), halsat pa min gamla gumma Miss Pay, ridigt barbacka, badat/plaskat med hasten, varit pa langa kvalls ridturer, spendrat mycket
tid i stallet, gatt langturer i skogen for att bara njuta av de smalanska skogarna och mycket mycket mer.
Dock sa borjar jag bli uttrakad, har varit skont att vara hemma samla sig lite, men kanner att det ar dags for nagot nytt, en forendring av nagot slag. Har manga ideer som snurrar i huvudet, men att bestamma sig ar en helt annan 5. Far helt enkelt se vad som hander, men fragan ar, ska man stanna i Sverige eller ge sig ivag till ett annat spannade land?
 
Alma och jag :))
 
Fina kusinvitamin, vilken otrolig resa vi har gjort tillsammans!
 
Grekland, Kreta!
 
Utgang i Kreata, ackliga gratis drinkar och jagerboms! Lyckad kvalll ;)
 
Kreta :)
 
 Min alskade gamla tos! ♥
 
 
RSS 2.0