Sjuk, igen..

Japp, igår när jag hade slutat skolan var jag helt död. Har hostar konstant, nästan rinner, fattar faktiskt vart allt kommer ifrån, hehe :P Har kanske lite feber med, men har precis tagit en alvedon, så just nu är jag ganska pigg. Men har fått "min vanliga" hostar, som är helt jävla fruktansvärd. Men har ju fått stå ut med den hela livet utan att de har hittat något "fel" på mig, har bara fått en massa olika äcklig host mediciner som aldrig har hjälpt.
Men jaja, kommer antagligen inte kunna sova något alls inatt, precis som vanligt ;) Men det är så typiskt mig att blir sjuk nu när det är dags att ha lov. Men hoppas verkligen inte jag kommer tillbringa hela lovet på soffan, isf dör jag. Så imon blir de nog heller ingen skola, om man inte blir mirakel frisk under kvällen, så åker man hem och blir ompysslad av mammsen ist. :)

Ledig :)

Sitter i skolan och har skivit klart mitt PM för den muntliga i nationella provet, ska blir så skönt när allt sånt här är över!! Men slutar om ca 10 minuter och är ledig hela eftermiddagen, är redan klar med allt i kursen så 3 timmars ledigt är aldrig fel ;)
Men ska rida Rosen, innan jag ska åka till Halmstad. Måste bytta mormor "inflyttnings" present, som vi fick av henne. Men vet dock inte vad man ska göra med ett tillgodokort på Rusta?
Igår gick/sprang jag en runda på ca 40 minuter med lilla Figgo. Och lat som han är, sov han gott hela kvällen sen. Men han var, som tur var, mycket lungare efter jag kom hem från stallet. Hade aldrig orkat med honom med hans pipande i en natt till! Så ikväll får det blir samma sak, bra att ha någon som drar ut en! ;)

Mysigt, :)

Helgen är slut och har 4 dagar i skolan innan man få gå på ett väl behövligt påsklov.
Helgen har varit lugn, åkte hem på lördagen skulle ju hämta Figgo. Så lördagen vart väldigt lugn, sov kanske 5 timmar fredag natt, så var dödstrött. Så somnade flera gånger i soffan, medan de andra kolla på någon dålig film. Men mysigt var de, som vanligt :)
I söndags väckte Alma mig ifrån soffan och frågade om jag ville följa med till ullared. Men köpte ingenting där, men alltid lika roligt att åka dit.
Så nu är man tillbaka på skolan, Figgo är hemma i Harplige. Det är lite mysigt att ha med honom, men i början av natten har han bara luggit och pipit. Blev tyst ett par timmar i slutet, men började med en gång igen när jag hade vaknat. Så får hoppas att han är tystare inatt! Ska åka och köpa något gott till honom + gå en lång runda så kommer det nog få honom tyst och trött, hehe.
Men 2 timmar kvar i skolan nu, sen ska jag ner till stallet och rida Rosen. :)

Night of Passion!

Måste ju berätta lite om min och Johannas utgång i fredags. Som blev riktigt lyckad! Tog bussen i 20.43, så vi kom ju väldigt tidigt in till stan. Men efter en stund på en parkbänk, gick vi och köpte pommes på Mc Donalds, tills klockan blev 22.30, då drog vi vidare till Underbar. Men början där var fasen as seg, en tant ifrån lustgården som bara gjorde reklam för allt som de hade prissänkt på och sen skulle den här manliga strippan komma. Men tyckte faktiskt inte det var så mycket att hurra för. Han var lixom inte ens snygg, hehe ^^
Men de timmarna som blev kvar tillbringade vi på dans golvet, och tiden gick sjukt snabbt, men tiden går fort när man har roligt ;)
Så det hela slutad med att vi missade bussen, och fick ta taxi hem ist. Men det var verkligen en riktigt lyckad kväll, så efter en rad misslyckade utekvällar, så var detta väl behövligt! :D :D

5 skoldagar kvar.

Torsdag, imon fredag och sen blir det heeelg! Alltid lika efterlängtat. Sen är det bara 4 dagar nästa vecka och så får vi påsklov, längtar! :D
Men imon blir det Underbar, jag och Johanna ska på tjej kvällen där, hehe. Så får hoppas att det blir kul! Men måste åka hem till Marcus, och hämta min dricka. Är nämligen inte allt för sugen på att försöka mig på det äckligt bajs vinet igen... ;) Men känns så meningslöst att bara åka in dit när man ändå bara åker fram och tillbaka, men men ^^
Imon är det världens meningslösaste engelska prov, känner på mig att det inte kommer gå bra. Har iaf försökt lästa texterna, men kommer hela tiden på mig själv att jag bara flyttar ögonen på raden, men fattar ingenting av det som står. Så känns som de inte kommer gå bra imon, men håller tummarna för ett godkänt iaf...

Skärpning.

Just nu vill jag bara stoppa ner huvudet i sanden, och stanna där nere lagom tills studenten. Så hade man bara kunnat glömma all jävla skit som MÅSTE bli gjort nu. Den där jäkla stallchefs veckan förstörde mitt liv. Halkade ju efter med 2 prov, och känner de nu att de kommer inte bli gjorda av sig själva.
På fredag är det engelska prov, men att lära sig 11 olika gammla dikter, med fakta där till känns inte speciellt lockande. Och framför allt helt jävla meningslöst. Med tanke på att läraren inte ens vet vad man heter, eller om man går i A eller B engelska gruppen fattar jag inte ens hur hon ska kunna sätta betyg på en. Men det är bara 2 lektioner + prov kvar, sen är skiten klar.
Så nu ska jag läsa engelska hela kvällen, gud vad jag tycker att det ska bli kul.
Och gud vad jag känner för att sova istället, har inte alls ställt till det för mig själv.

Figgo!

Precis kommit in, har varit ute och gått en runda med Emilia och Johanna. Det är så skönt nu när det äntligen börja bli lite vår, eller all snö har snart försvunnit och det är ljus liite längre om kvällarna!
Men så har jag precis pratat lite med mammsen, har kommit på att jag glömde min engelska bok hemma, smart gjort Matilda -.- Har ett sista prov på fredag, men ingen bok, mycket lyckat. Även svenska boken tror jag att jag har glömt där, så typiskt.
Menmen, det jag vill säga är att jag ska få ta med Figgo ner hit till skolan :D Efter att ha tjatat lite på mamma så gick hon med på det! :D:D Ska bli bra faktiskt, för då har man något som "tvingar" en att komma ut lite. Så det inte blir att man bara sitter här framför datan hela kvällen :P Så åker hem till helgen och hämtar honom!!


Den lata söta lilla hunden <3

Spårat.

Ehm, aa.
Party igår, Josefin fyllde ju 19 så skulle fira henne. Men det är nog inte riktigt meningen att jag ska dricka, så ger snart upp det där ^^
Så idag har de varit en riktigt slapp dag. Inte gjort ett smack. Förutom att gå till affären som ligger typ 100 meter bort. Var tvungen att ha något uppfriskande, hehe.
Men imon går vi in på den sista hela veckan innan påsklovet, låter mycket skönt tycker jag! Men måste i veckan se till att bli klar med lite saker till skolan. Skjuter det bara framför mig, inte alls bra..
Men nu är det snart dags att laga lite mat, innan man ska åka tillbaka till skolan :)

Klaaaaaart!!!! :D

Sitter här och fryser lite, ovanligt? Nej, någon gen som min mamma har varit snäll och dela med sig av.. ;)  Men äntligen är den här jäkla redovisningen över. Satt ifrån 6 igår kväll till halv 12 innan jag blev klart och kunde sova. Sen har jag suttit hela morgonen med att öva + hitta bra bilder. Men nu är det klart! :D Gud så skönt det känns! Nu är det bara slutrapporten som ska lämnas in vecka 15. Sen behöver man aldrig mer tänka ordet PA.
Så ikväll blire lungt, ska försöka tagga lite till imon då det är utgång med Emilia, Josefin, Johanna och kanske Mimmi :) Josefin fyller ju 19 imon, så får hoppas på en toppen kväll! Ganska otaggad för tillfället, men får hoppas att det ändras till imon ;) Men som vanligt det stora problemet, vad ska man ha på sig? Hehe, tufft liv man lever ;)


"Lockigt" hår till dagen i ära, eller lockigt och lockigt, gick och la mig
med blött hår och roligt med oväxlig ;)

DiggilooDiggilej

Nu har jag varit duktigt i snart 1 timme, men körde fast nu så då tappar med motivationen. Har nu ikväll sökt sommarjobb, ute i sista sekund, men sån är jag.. Har nu nästan skrivit klart det sista i mitt projektarbete, om hälta. Men som sagt, körde fast nu, så då blir de att man loggar in på facebook ist. Verkligen inte speciellt bra, men nu har jag ju iaf börjat ;)
Dagen idag har varit väldigt meningslös, började med att rida lilla Rosen. Vi ligger i hårdträning just nu, hennes tjocka lilla mage sak bort, hehe ^^ Sen var de 3 timmars idrott pyskologi, och ja, man ska tro på sig själv kan vi sammanfatta det med. Sen var det ner till stallet igen och då skulle jag rida DiggilooDiggilej, men det gick verkligen inte bra. Var nära på att flyga av, när han tog bettet för mig och satte full fart ner genom hela tidhuset, innan jag kunde styra i honom på en liten volt. Hade verkligen ingen chans alls att hålla jätte hästen. Så då sa Hans att Diggiloo behövde en sur gubbe som satt upp på honom, så då fick jag hoppa av Men han bråkade med Hans med, och till och med han var nästan på att ramla av men lyckade hålla sig kvar. Man blir lite imponerad på sånt, ser rätt coolt ut och när han lyckas med så är de bara ännu bättre. :) För efter en litet bråk gav han upp och jag fick sitta upp och trava av honom lite.
Men nu känner jag den tvingande känslan av att skriva om hälta, och veta vad man ska ha för behandlig mot den, hoppas det räcker med att skiva "vila".. Men säkerligen inte =/

Skolan

Känner mig faktiskt lite bättre idag i näsan, skönt det. Och onsdag är det idag, verkligen jätte rolig dag framför mig. Vi som har valt ridning nu i inviduellt val ska vara i skolan hela dagen, alla andra 3:or är lediga idag. Men ska börja dagen med att rida lilla Rosen, hoppas hon är där vi slutade igår, för då vart hon faktiskt fin :) Sen ska man sitta och lyssna på Idrotts pykologi i 3 timmar, innan det är dags för stallet igen ;)
Sen blir de att skriva på PA hela kvällen, har bara skjutit detta framför mig i flera veckor nu. Men ikväll MÅSTE jag.

Sjuk :(

Ska börja med att säga att de är riktigt synd om mig just nu. Har åkt på någon jäkla förkyldning, så ligger här och snörvlar och nyser, hostar gör jag med. Så jag känner riktigt hur det onda angriper mig, helt slut i kroppen + huvudet snurrar och ont gör de =/ Så varit en jobbig dag i skolan idag, hade egentligen bara velat stanna kvar i sängen och ligga där under det varma täcket och mysa. Bli ompysslad ist för att gå runt i skolan och nysa och tycka synd om sig själv. Så ser verkligen inte fram emot denna veckan, skulle stannat hemma.. =/
Om en stund ska man kanske ta sin lilla bil in till Halmstad, reda ut sitt liv lite. Men får se, verkar som grabben har viktigare saker för sig.. Annars får de bli att laga lite mat till sig själv, nuddlar eller nåt tror jag hade här, hehe ^^

Elakt att smittas ^^

Sitter och kollar på melodifestivalen med min kära mamma och med "lilla" Alma. Alma sitter som på nålar och väntar på att Erik Saade - Man Boy eller va den nu heter ska sjunga. Det är den enda låten som hon kan tänka sig gå vidare, så hon har suttit och lyssnat på den heeela dagen och när hon inte har gjort de har hon sjugt de få rader hon kan. Jobbigt? Nejnej, älskar de.
Något som verkligen är jobbigt är att jag har börjat hosta. Är inte speciellt förkyld eller något, bara hostar. Och att det är just hosta jag aldrig bli av med, känns verkligen inte roligt, elakt skulle jag vilja säg ;)
På måndag har vi fått studiedag, hur skönt som helst! Så får se när man ska åka tillbaka till skolan. Har iaf en skön vecka framför mig, dock PA redovisning på fredag, ångest...

Allt packat, ännu en gång.

Nu är det färdig packat för denna här gången. Ha, kom hit med sakerna i måndags, tar med mig det igen på fredagen. Onödigt? Nej, älskar att gå 8 trappor med tunga kassar och väskor.
Skolan idag med, svenska, engelska och på eftermiddagen är det stallet. Gäller att hålla sig sysselsatt nu, annars kommer jag hamna i ett träsk av tankar. Men med tanke på hur mycket jag ligger efter i skolarbetet så borde jag ha saker att göra i helgen.
Men men, vi får se hur allt löser sig. Nu är det dags att ta ner de sista väskan och bege sig till skolan. Och sen blir de att man åker hem med en gång, längtar <3

1 år, 10 månader, 23 dagar.

Mm, vad ska man säga?
Kanske är detta något vi löser, kanske är de inte det. Vi får helt enkelt se hur det blir.


Första bilden, och starten på 2 underbara år <3

PA

Sitter och ha "PA", men är jätte aktiv. Har varit i stallet hela förmiddagen och red lilla Rosa, söt liten polle det där^^ Och måste börja skriva en dagbok nu när man rider henne, "jätte" kul. -.-
Har engelska sista lektionen nu, hur tråkigt som helst. Fattar inte ens varför jag valde att läsa engelska B, men nu är de bara någon vecka kvar tills den kursen är avslutad, skönt.
Sen idag har jag fått reda på att nästa vecka som vi redovisa vårat PA arbete. Antingen på tisdagen eller torsdagen och jag som har ägnat hela mitt lov åt att få klart de (vilket jag faktiskt sa att jag skulle göra, iaf bli klar med det sista) men som vanligt blir det att man sitter dagen innan och flippar ut bara för att man inte har gjort något. Så ikväll får det faktiskt bli att skriva klart mitt lilla PA arbete. Jätte kul kväll framför mig :D

Lund Universitet

Idag har man tillbringat hela Lund univeriset och gått på olika föreläsningar. Så nu kan jag massa om Darwin, Fossiler, jordens utveckling och om hur en atom är uppbygg. Men de har varit en lång dag, och trött är man. Men nu är de bara 2 dagar kvar i skolan, börjar med stallet imon och ska rida lilla Rosa :)
Till helgen blir det att man åker hem igen, finns ju saker som lockar^^ Man blir ju ompysslad och så, och det är aldrig riktigt fel :D Dessutom är mammsen ledig i helgen! Så blir hem och mysa :)

Ny dag, nya möjligheter....

.... Skulle kunna vara det, men tyvärr är de nog inte så. Jag ska strax ta min lilla BangBang och åka till skolan. Ridkläderna är på, blir ridning på eftermiddagen och tror de va ARL hela förmiddagen, jippie isf. För det finns verkligen inget roligare i skolan. Men ligger lite efter, eftersom jag var stallchef sista veckan i skolan, så är de bra att vi inte hade de sista lektionerna innan lovet.
Men är jätte pigg även fast jag har svårt för att somna och sover dålig som nätterna. Oroligt huvud skulle man kunna kalla det.
Nepp, nu är de dags åka,
Ha En Bra Dag ♥

Melissa Horn - Vår Sista Dans

En av de bättre låtarna <3


Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär


Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans


Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans


Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans


Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans


Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans


Meningslös dag

Helt meningslös dag i skolan idag. Kommer försent (som vanligt), ser att vi ska vara nere i stallet. Har börjat en ny kurs nu, ridning. Fick välja en häst som vi typ ska ha som egen i kursen, så fick Rosa som har varit konvalecent (eller hur de nu stavas) som jag ska rida på de lektionerna. Mysig liten häst, så får se vart de slutar ^^
Men var de kanske 1 timme, och sen vart de bara att åka hem igen.
Mamma, mormor och Alma kom sen och kollade på Marcus lägenhet, och vidare för att hämta mammas cykel + att de köpte en fin till Almis. Så mamma ringde precis och sa att de stod inne på Almas rum, de hade precis sagt godnatt till dem. Haha, får lite mysko tankar...
Nu är det 30 minuter kvar till Svenska Hollywood fruar börjar, och de måste man ju kolla på. Så nu ska jag fortsätta lyssna på lite Melissa Horn ;)

"Hem kär"

Måndag nu då.
Lovet är slut, skolan börjar idag om ca 1 timme. Komiskt att detta är den enda dagen jag har sovit länge en till 8-9. Men lovet har varit mycket bättre en förväntat. Har nog blivit lite "hem kär", eller vad man ska säga, för hem vill jag iaf. Men mamma, mormor och Alma kommer hit idag och ska hämta mammas cykel + kanske köpa en ny cykel till Alma. Har lovat att bjuda på en kopp te, hehe^^
Har sovit min första natt i Marcus lägenhet, och sovit sådär. Mycket tankar i ett litet huvud.
Måste försöka ta tag i mitt liv nu, för så här kan jag inte ha det. Men att välja har aldrig riktigt varit min starka sida.

Händelserik kväll

Gården vart väl ganska lyckad iaf :)
Förutom att vissa gillar att bråka när de dricker så var det en bra kväll. Ingenting (vad jag vet en) har gått sönder, men tror både Kajsa och Madde var ganska överens om att de aldrig mer skulle vilja ha en fest :P Kan förstå de, för det såg ut som kriger i köket + toaletterna, stank även öl.
Men va inte där så länge, åkte hem vid kanske halv 12 eller nåt och fick roa mig med annat, tills Kajsa ringde vid halv 3 så fick jag åka och hämta dom. Rolig bilfärd dit och hem iaf, haha man ska använda sin fantasi ;) Fick köra ett par alldeles för fulla killar också. Typiskt killar, jaop, skulle nog tro de ;)
Sen vart den en händelserik kväll, koas, kanske man ska säga såhär efteråt. Men hem kom jag, lever gör jag och egentligen ingen större skadda skedd. Men kan vara dags att fundera på allvar att köpa en ny mobil.
Den här kvällen blir lugn iaf, ska inte ut på några oväntade äventyr, bara sitta hemma och titta på Notthing Hill som går på 3:an ikväll. Tror de måste vara en av mina favorit filmer, sjukt gullig är den iaf :)

Taxi Matilda ?

Gården kan sammanfattas på många sätt. Men rolig va det :) Länge sen jag skattade så mycket, haha.
Men annars var det lungt, kollade på lite film och sånt ;)
Men nu funderar jag snart på att skaffa ett litet taxi bolag inför kvällen. För idag blir det en himla massa körande.
Har lämnat + hämtade Kajsa i Gvd nu på dagen.
Hämtade nycklen till Hällabäck också. Fick skriva på kontrakt på lokalen och allt. Så nu gäller de att allt blir lyckat.
Håller mina tummar!
Sen en sväng till Arnåsholm för att hämta Gustav. Blir sen nog ett X antal svänger till Hällabäck, om jag känner
min förvirrade syster rätt ;) + Att man kanske få köra ikväll, men vi får se hur det blir med de ^^
Sen får vi se hur det blir ikväll, kommer iaf vara en stund på festen. För har ju blivit bjuden på gratis inträde för
jag hyr lokalen åt dom, och hur ska man lixom kunna dissa/missa det? ;)

"So hold my hand and never let me go
Take a leap of fate into the unknown"

Man får skylla sig själv

Jag vet inte hur många gånger man sitter och man hittar bilder som man vet att man inte borde kolla på. Men man slutar inte klickar, utan man maler sig igenom bilderna och man känner sakta hur humöret sjunker. Man vet att man kommer få se saker som man inte tycker om, men kan kollar ändå. Men man har gjort de så många gånger, men man lär sig inte, man kommer aldrig lära sig.
Och detta borde inte vara något som jag borde bry mig om. Men jag gör det ändå.
Japp, denna kvällen är inte den bästa. På fredag åker man antagligen tillbaka till Halmstad igen. Så bara 2 lov dagar kvar. Så snabbt gick de, och så mycket gjorde man och ingenting blev av.

Jobb skadda, kallas det.

Lång dag idag och det är redan onsdag.
Vaknade klockan 7 av mina konstiga drömmar, så när mamma väckte mig igen vid 9 så kändes de precis som jag hade somnat om. Och sover så oroligt, drömmer massa konstigt hela tiden :P Tror att vara i stallet 2 veckor i rad satt sina spår, för drömmer att alla hästar är ute och de är snö storm. Alla får panik och hästarna springer runt som galnigar i hagen. Ulrika står och skriker på att alla hästar måste in, verkligen kaos. Och en massa mer händer i dessa drömmar, hästar som måste ridas, hästar som måste gå i skritten, stall som håller på och gå sönder, hästar som rymmer, ja allt tänktbart som kan hända xD. Haha, jobb skadda tror jag det kallas ;)
Idag tog mormor med mig till Gnosjö, skulle bytta min klocka som la av efter 1 vecka. Men fick en ny fin, så får se om den här håller bättre :)
Sen vart det en sväng till Ullared. Kajsa ska ju ha fest på fredag (jag är snäll som ställer upp för att hyra lokalen *snäll storasyster*) så ingen allvarligt får hända, för då blir de skit för mig. Hålla tummarna ^^
Så nu sitter man framför tv:en igen och även denna kväll verkar bli lång och tråkigt. Får försöka bli lite trött eller läsa min bok om det inte kommer någon bra film på tv ikväll ;)

Barnvakt .

Tisdag idag.
Nu har precia Alma kommit hem, så dum som man är sa man JA till att Maja skulle kunna komma hit för att leka. Så nu är det inte en unge man ska passa, utan 2 och de är inte lite galna tillsammans.. Men vad gör man inte för att vara snällt ;)
Så mycket annat har inte hänt idag. Mamma har städat i sina lådor efter saker som hon kan skicka med till lägenheten. Snäll är hon :) Och mer kassar att få med ner till Halmstad.
Men nu knackar de på dörren, dags att passa småbarnen och vara en duktig storasyster ;)

Hemma och ny färgad :)

Nu har jag äntligen kommit hem, allt lika mysigt :)
Började dagen med att packa alla mina saker, Marcus ska se till att få allt nu ifrån Rotorp till den nya lägenheten nu i vecka. Så kommer jag inte behöva återvända till den lägenheten mer! Men precis när jag hade stängt dörren och kastat in nycklen, så kom jag på att jag hade glömt att säga HejDå till Räkis. Stackars kissemiss som kommer behöva vara ensam hela tiden och ingen Matilda som gosar med henne. Och stackars Matilda som inte får något sällskap, hehe ;)
Men åkte via skolan, har lånat den 3 boken nu, "Luftslottet som sprängdes". Läste ut den andra igår, verkligen sjuk bra böcker! Så nu ska man bara se filmen med.
Sen vart de Ann-sofie dags. Så nu har mitt hår blivit lite blondare och den fula utväxten är försvunnen. Kanske blev lite för ljust, men det försvinner ju alltid lite efter ett tag :)
Så nu ska jag gosa med min lilla syster som förföljer mig som en svans hela tiden. Hoppas att de kommer nog bra film på TV ikväll!


Ny färgad och allt :)


Det gulliga  charmtrollet, har tappat båda framtänderna (jag drog ut den ena
idag *stolt*). Hon är glad över att storasyster är hemma nu :)


RSS 2.0