Matilda <3 Fjellargård.

Nu kommer denna lilla blogg handla väldigt mycket om djuret häst i 2 veckor framöver. För denna veckan har jag nu stallchefs vecka, med Jessica och Evelina. Ett jävla slavarbete är vad det är, men det blir bara att pina igenom det och sen har man det gjort. Kommer bli långa tuffa dagar, börjar 7, slutar 4, tillbaka och kvällsfodra klockan 7. Så ni fattar att det är vääääldigt synd om mig.
Nästa vecka blir det intersivvecka med klassen. Innan man går på att välförtjänt lov!

Helgen har varit helt okej, utgång i fredags, kanske inte den roligaste. Men vad förväntar man sig när den spenderade vid en spelautomat? Och blev chockad över att det var så gamla människor ute. Verkligen hur äckligt som helst, vid såna tillfällen är man glad över att man har en pojkvän som kan skydda en mot alla snuskiga människor :)
Alla Hjärtans Dag blev också mys. Gjorde inte ett piss, eller vi var ute och gick en runda ner till havet. På kvällen lagade vi lite god mat, kladdkaka som efterrätt och kollade på filmen "Män Som Hatar Kvinnor". Boken var klart bättre, men filmen var inte dålig den heller;) Så i det stora hela blev den en lugn med bra dag :)
Men nu börjar ögonen bli tunga och tror det snart är dags att sova så man orka med hela dagen imon!
GodNatt ♥



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0