1 week in Bali !!

Nu har vi redan spenderat 1 vecka i Bali, hel sjukt är det. Fattar inte hur tiden kan gå så fort, när man inte gör så mycket mer en vaknar, äter frukost, går till stranden, går hem ifrån stranden, duschar och sen börjar man dricka alkohol. Spenderar kanske minst 6 timmar ute på klubbarna, men då sånt som innehåller alkohol. Hem för att sova av sig ruset och cirkelen är sluten, haha.
Men idag har vi faktiskt bokat en utflykt som vi ska göra på tisdag, den 4 oktober. Ska med bli ta oss lite över allt i Bali, se apor, vulkan, risfällt, och mycket annat spännande kan jag tänka mig. Så då kan vi iaf säga att vi har gjort något, haha.
Och vad händer inte här ? Igår var det snow party att Paddy's, galet kan man säga att det blir. Träffade för första gången svenskar ute på klubbarna, faktiskt roligt att prata svenska igen. Men tror vi alla är överens om att vi gillar Australienare bättre. ;) Så igår dansade vi fram tills 3-4 på morgonen, tappade bort tidsbegräpet lite.. Men lätt en av de bästa kvällarna ute i Bali, allt var galet. Så det var 3 exalterade tjejer som vaknade upp på hotellet och hade en hel del att prata om, haha. But we like it!! :D
Har hittills även haft otur med oss, eller jag och Jenny iaf. Men skönt att vi är 3 som delar på allt, och när vi slår våra kloka huvuden ihop, så har vi lyckas lösa det mesta hittills!
Planen låg på att vi skulle lämna Bali den 5 oktober. Men verkar mycket svårare, och dyrare att få tag i flygbiljett en vad vi först trodde. Så antagligen kommer vi först flyga till Perth, som ligger i andra sidan av Aussie, och där ifrån flyga till Sydney. Vi har träffat massa trevliga människor där ifrån, så vi hoppas att vi kan fjäska in oss och sova hos dom, haha. Och vad gör det egentligen ? Vi vill ju se så mycket som möjligt av Aussie, så om vi tar ett litet mellan stopp där kan bara sluta med ännu mer roliga minnen!!
Men nu börjar det bli dags att hoppa in i duschen, ännu en galen kväll framför oss!! :D
Bilder kommer en annan dag, promise. !


Kommentarer
Johanna

Gud vilken underbar resa ni verkar göra, man är ju allt lite avundsjuk! Hoppas ni forsätter ha det lika underbart och att det löser sig med flygresan :)

2011-09-29 @ 20:30:35
URL: http://jwes.shapemeup.se
lotte nielsen

Hoppas att allt är bra!Saknar dig... Älskar dig!Några problem? mammma

2011-09-30 @ 08:25:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0