Love life !!

Då är vi inne på 6:dagen här på Bali. Kan ju inte direkt säga att man har någon koll på tiden längre. Man går efter humör, temperaturen ute, och hungerkänslan. Men enligt mig också exakt så som det ska vara på semestern!
Har hunnit bli också 5 partykvällar här i Bali. Några mindre lyckade, och några jävligt galna. Har haft 2 dagar nu med liite för mycket alkohol. Så ikväll ska vi nog alla 3 försöka hålla det alkoholfritt, men vi får ju se hur det går med det, haha..
Annars är livet underbart, idag har det varit lite mindre sol, men har inte regnat så det är bara skönt med någon "sval" dag. Kommer nog få sol så att det räcker och blir över innan denna resan är över. Igår kände jag inte ens igen mina egna ben, för att dom har blivit så bruna. Men älskar verkligen att få färg på kroppen, men känner sig mycket finare.
Träffar trevliga människor, äter god mat, dricker goda drinkar. Har faktiskt inte träffat alls många svenskar här, vilket är jätte skönt. Älskar att kunna prata på ett språk som ingen förstår, haha.
Nu är det strax duschen som gäller, klockan är halv 7 här, så dags att göra sig i ordning för kvällen!
Tar väldigt lång tid att ladda upp bilder, men här kommer några!! :)


Party girls !



Några trevliga Australienare, från en galen kväll !



Brun fin färg har vi gått allihopa, galen kväll !



Haha, ser lika glad ut på nästan varje bild, hög på livet !!



Bild från igår, tror att vi alla fick i oss liiite för många drinkar !!



Kuta Beach, häääärligt !!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0