Mysig helg. <3

Helgen har varit ur mysig.
Marcus, Nicklas och Håkan kom till skolan iaf  i fredags. Vi spelade lite fotboll, killarna mot tjejerna. Och vi vann ju ganska överlägset. Kanske kan bero på att vi var 6 st och killarna var 3. Men kul var de :)
Sen när det blev mörkt och kallt, gick vi till parkvillan, var där tills vakten kom och då blev dom utskickade. Men jag följde med in till Halmstad, så stannade hos Marcus hela helgen :)
Åkte hem till hans pappa på lördag förmiddag, och glömde helt bort tiden. Skulle ju egentligen varit på skolan på eftermiddagen, men antar att jag får göra det någon anna helg ist..
Söndagen åkte vi Smålandsstenar åt Marcus pappa, skulle köpa en liten fyrhjuling åt Tjorven. På eftermiddagen åkte vi tillbaka till stan, lagade lite mat och läste Harry Potter. Det var ju final i Herren på Täppan, men det började inte fören halv 11, så när det var slut vid halv 12, somnade vi båda rätt fort. Mysigtmysigtmysigt<3

Om 2,5 timme börjar skolan, ska ha idrott. Är verkligen inte pepp på det, är hur trött som helst. Men antar att man få ta sig igen om de två lektionerna vi har och sova sen fram mot kvällen. Om jag nu ens kan sova..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0